Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET ADVENTU

Radovi ne miruju ni zimi: Rekonstrukcija Gajeve i izgradnja popularnog klizališta na Tomislavcu u punom su jeku

Zagreb
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/35
15.11.2016.
u 15:31

Pripreme za Advent u Zagrebu već su počele...

 Zagrepčani su navikli na brojne radove koji ljeti osvanu na mnogim prometnicama i zgradama, no uređivanje grada i pripreme za Advent u Zagrebu i sada su punom jeku.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji ulice Ljudevita Gaja, a na Trgu kralja Tomislava građani će i ove godine uživati na popularnom klizalištu.

>> Ugostitelji mame novotarijama: Pa u našem je biznisu Advent – špica!

Komentara 3

DO
doktorica
23:56 15.11.2016.

a zašto ne i luna park ,kad se već iz Zagreba pravi cirkus po mjeri i ukusu palančana

DE
demokršćanin
11:29 17.11.2016.

Zapravo bi naslov članka trebao glasiti-devastacija ne miruje niti zimi,a "popularno" klizalište bi također trebalo promjeniti u bezočnu devastaciju zelene površine koja je stvorena kako bi gradu dala europski štih a ne stvaranje palanačkog ugođaja.Osim klizališta trebalo bi dovesti iti i medvjede koji plešu uz bubnjanje talambasa ,a sve kako bi se stvorio "adventski"ugođaj.

AP
apoxiomen007
23:01 15.11.2016.

Bravo Miki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije