Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-vodič

Radionica slastica, izložba ili tradicionalni Dani portugisca

Zoološki vrt,portal
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/3
25.10.2013.
u 13:43

U subotu se održava besplatna radionica slastica u Zoološkom vrtu, a Dani portugisca održavaju se u Boćarskom domu

Radionica slastica za merkate i kapibare

Subotnja radionica slastica za razigrane merkate i slatke kapibare održava se od 13 do 14.15 sati u Zoološkom vrtu ispred nastambi merkata. Timaritelji će im slastice ponuditi od 14.20 do 14.45 sati. Pozivaju se djeca na druženje u prirodi i pomaganje životinjicama. Radionica je besplatna, a plaća se ulaznica u Zoološki vrt po standardnoj cijeni. Radionice su prilagođene svim uzrastima. Svi deserti koji životinje ne pojedu za ručak ponudit će im se u večernjim satima.

Izložba učenika iz svih hrvatskih drvodjeljskih škola

U Školskome muzeju, Hebrangova 40, traje izložba “Treba ti?! Napravi! Ukrasi!” učenika i profesora iz drvodjeljskih škola iz Hrvatske. Izložba prikazuje priču o različitim uporabnim i dekorativnim predmetima koje su izradile vrijedne ruke mladih drvodjelaca. Ulaz je 15 kuna za odrasle i 10 kuna za učenike.

Tradicionalni Dani purtugisca uz županijske gastroposlastice

Tradicionalno, svake jeseni Dani purtugisca održavaju se u Boćarskom domu gdje će se na jednom mjestu moći upoznati proizvođači vina i po popularnoj cijeni nabaviti originalni najpoznatiji brend Plešivice. Osim vina, na manifestaciji se mogu kušati i ostali specijaliteti zagrebačkog kraja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije