Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanacija u tijeku

Puknula vodovodna cijev, promet Maksimirskom otežan

Puknuće cijevi na Maksimirskoj
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
13.11.2018.
u 12:04

U zoni radova na Maksimirskoj cesti promet za sva vozila bit će preusmjeren na tramvajsku prugu. Preporučeni alternativni pravci su Zvonimirova, Petrova i Branimirova ulica

Zbog puknuća cjevovoda obustavljen je tramvajski promet Maksimirskom cestom te linije 4, 5, 7, 11 i 12 privremeno prometuju skraćeno do Kvaternikovog trga, izvijestio je na svojoj internetskoj stranici Zagrebački holding.

Dijelom Maksimirske ceste te Bukovačkom i Ulicom Svetice promet je otežan u smjeru zapada. U zoni radova na Maksimirskoj cesti promet za sva vozila bit će preusmjeren na tramvajsku prugu. Preporučeni alternativni pravci su Zvonimirova, Petrova i Branimirova ulica.

Privremeno je uvedena izvanredna autobusna linija od Dubrave do Borongaja koja vozi preko Mandlove i Branimirove. Sve autobusne linije s polascima na terminalu Svetice prometuju s kašnjenjem zbog izvanredne situacije.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Zbog puknuća cjevovoda na Maksimirskoj cesti bez vode su potrošači od kućnog broja 101 do 109. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama.

Glasnogovornica Vodoopskrbe i odvodnje Ana Glavan Hini je izjavila da su njihove ekipe na terenu i rade na sanaciji puknuća cjevovoda. Očekuje se da će sanacija biti završena tijekom današnjeg dana te normalizirana vodoopskrba. 

Policijska uprava zagrebačka jutros je izvijestila da je zbog puknuća vodovodne cijevi od 9,30 sati zatvoren sav promet na Maksimirskoj cesti od kućnog broja 103 u smjeru zapada.

Pogledajte video automobila koji su izgorjeli na Ravnicama

Komentara 6

HE
herojulice
10:48 13.11.2018.

Budući se leopard ponaša kao pijani milijunaš i nije potrebno obnavljati i modernizirati infrastrukturu treba iskoristiti ovo puknuće i samo ga obzidati i eto fontane za malo novaca.

VI
Vito
11:59 13.11.2018.

Obustavljen je tramvajski promet Maksimirskom cestom te linije 4, 5, 7, 11 i 12 privremeno prometuju skraćeno do Kvaternikovog trga. ::: Dokaz da je potrebno tramvajskom prugom spojiti maksimirsku i Zvonimirovu na Sveticama. __ Dokaz da je tramvajskom prugom potrebno spojiti Borongaj s Dubravom po "novoj" Branimirovoj. __ Dokaz da je potrebno tramvajskom prugom spojiti Dubec s Borongajom po "novoj Branimirovoj.

LE
LeandroZG
11:06 13.11.2018.

neka nama fontana i zastava na svakom stupu, moraju i kumovi nekaj delati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije