Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušao apel građana

Ponovno se odgađa zatvaranje zagrebačkog rotora! Bandić najavio kada bi to trebalo biti

Radovi na rekonstrukciji remetinečkog rotora
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
13.11.2018.
u 11:17

Mnogi građani Zagreba smatraju da se rotor Remetinec ne bi trebao zatvarati u vrijeme Adventa kada će biti goleme gužve u gradu

Nakon što je zatvaranje rotora pomaknuto na 15. prosinca, sada bi se, prema najavi gradonačelnika Milana Bandića, datum opet mogao promijeniti.

U intervjuu tjedna Media servisa zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispričao se svim građanima, ne samo braniteljima, zbog susreta s Draganom Markovićem Palmom te je najavio kad se zatvara rotor Remetinec.

Na konstataciju voditeljice da mnogi građani Zagreba smatraju da se rotor Remetinec ne bi trebao zatvarati u vrijeme Adventa, kada će biti goleme gužve u gradu, gradonačelnik je rekao:

"Kucaju na otvorena vrata, ja mislim da ćemo to napraviti iza Nove godine", rekao je Bandić.

Pogledajte video o rekonstrukciji zagrebačkog rotora

Ključne riječi

Komentara 40

TO
tonytonytony
13:12 13.11.2018.

Radi se o liku koji je redom: Rastao se fiktivno od supruge kako bi mogao otkupiti stan (kune se u boga cijelo vrijeme); Sredio otkaz policajcu koji ga je kaznio jer je vozio pijan; Pogodovao svim svojim interesnim skupinama skupo mijenjajući gradsku vrijednu zemlju za bezvrijedni; Neškolovanom čovjeku koji jednostavno nije kapacitet za ozbiljan razgovor; Koji ne poštuje struku i koji unatoč preporukama da se prvo gradi jarunski most pa onda eventualno rotor i dalje gura po svom; Čovjeku koji ne zna jedan strani jezik niti zna ista drugo osim “ja sam osvojio pet mandata”; Čovjeku koji nikada neće odgovoriti je novinarsko pitanje; Čovjeku kome Pripuz kroji gradsku potrošnju novaca; Čovjeku koji krucijalne radove (vodovod, odvodnja, vrtići, škole) ne provodi već samo ono sto se vidi, potemkinova sela...; Čovjeku koji gradski novac troši na svoju izbornu bazu, na Rome, na one koje može kupiti za 100 kn; Na čovjeka koji ce SVAKI PUTA uoči izbora kupiti penzionere sa sto in i jeftinom kartom za prijevoz te jeftinim parkiralištem da bi to odmah nakon izbora vratio; Čovjeku koji ima 60 kaznenih prijava a na sud ne dolazi; Čovjeku koji je okružen s kriminalcima iz rodnog kraja; Čovjeku koji je sve to samo ne čovjek...

HE
herojulice
11:31 13.11.2018.

Prvo u tom dijelu most a onda sve drugo. Kakvi stručnjaci takvi poslovi.

Avatar pozitiva
pozitiva
11:41 13.11.2018.

Kada su izbori za gradonacelnika ? Kada ce pamet konacno pobijediti lijenost onih koji ne izlaze na izbore i tako omogucavaju Bandicu da se igra sa nama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije