Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše vrijeme

Pruga Sveta Klara – Glavni kolodvor neće biti gotova do 14. 4.

glavni kolodvor (1)
Patrik Macek/PIXSELL
03.04.2013.
u 15:17

I dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta produljuje se rok završetka radova na remontu dionice Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara. Radovi su trebali završiti 7. travnja, a rok se produžuje do 14.

Pripremni radovi na remontu pružne dionice od Zagreb Glavnog kolodvora do kolodvora Zagreb Klara počeli su 13. 3., a 18. ožujka i remont dionice.

Vrijednost radova je 80 milijuna kuna, a nakon završetka radova pruga će biti osposobljena za građevinsku brzinu od 90 km/h.

Do 14. travnja u 18 sati, i dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

U tome razdoblju na relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara i obratno umjesto vlakova voze autobusi u kojima vrijedi HŽ-ove karte za vlak.

Ispričavamo se putnicima zbog eventualnih poteškoća koje će imati na putovanju zbog posebne regulacije prometa, poručili su iz HŽ Infrastrukture. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije