Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još u testnoj fazi

Propala mu kupnja preko interneta i uskraćena autobusna karta

Autobusni kolodvor Zagreb
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
02.05.2014.
u 08:09

Korisnici PBZ-a ne mogu koristiti online prodaju Autobusnog kolodvora. Iz Holdinga uvjeravaju da nije bitna banka nego kartica. Dosad su putem interneta prodali 7000 karata

Kako bi se smanjilo čekanje u redovima, Autobusni kolodvor omogućio je online kupnju karata, no čini se da preko aplikacije mogu kupovati samo oni koji imaju karticu Zagrebačke banke.

Naime, čitatelju s računom u PBZ-u karta u online trgovini je uskraćena.

Žalio sam se Autobusnom kolodvoru, no rekli su da je kupiti kartu na karticu PBZ-a trenutačno nemoguće te da je aplikacija u testnoj fazi – rekao je čitatelj. Ipak, iz Zagrebačkog holdinga, dio kojeg je i Autobusni kolodvor, kazali su da postoji mogućnost kupnje karata karticama Maestro i MasterCard te da je sve objašnjeno na internetskim stranicama Autobusnog kolodvora.

U procesu kupnje moguće je odabrati i sjedalo, a kupljena karta preuzima se na blagajni bez čekanja. Krajnji je rok za online kupnju karte 24 sata prije polaska autobusa, a može se preuzeti od 0 do 24 sata, najkasnije trideset minuta prije polaska.

Aplikacija nije testna, dodaju, a dosad su tako prodali sedam tisuća karata. Osim toga, Holdingova podružnica Autobusni kolodvor uoči Uskrsa, 17. travnja, zabilježila je, kažu, rekordno visoku prodaju putnih karata. Tog je dana prodano 7737 karata, što je najbolji rezultat u posljednjih deset godina.

>>Novo: Kartu za autobus kupite online, podignite na kolodvoru

Komentara 1

VI
vječna.istina
09:41 02.05.2014.

Ukupno prodali 7000 karata, a u jedan dan 7737?! Tko tu koga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije