Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE LINIJA

Promjene u rasporedu ZET-ove vožnje za vikend: Autobusi mijenjaju trasu, donosimo detalje

ZET autobus ilustracija
Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
24.05.2024.
u 07:00

Riječ je uglavnom o radovima te obilježavanju važnih kvartovskih događaja.

Iz ZET-a su javili kako će tijekom vikenda doći do privremene regulacija prometa, te će neke autobusne linije prometovati djelomično izmijenjeno.  Autobusna linija 231 (Borongaj - Dubec) tako će u subotu i nedjelju voziti obilazno zbog zbog radova u zoni raskrižja Branimirove ulice i Zagrebačke ceste. Trasa je sljedeća: 

Borongaj - redovnom trasom do raskrižja Ulice kneza Branimira i Ulice Roberta Škrnjuga - (lijevo) Ulica Roberta Škrnjuga - (ravno) Dubec. U povratku bit će Dubec - (ravno) Ulica Roberta Škrnjuga - (desno) Ulica kneza Branimira - i u nastavku redovnom trasom do Borongaja Autobusna stajališta Branimirova - Škrnjugova (smjer Zagrebačka cesta) i Branimirova - Zagrebačka neće biti u funkciji.

VEZANI ČLANCI: 

I goričke linije 166, 311, 313, 315 te 322 će od subote poslijepodne prometovati izmijenjeno u oba smjera i to zbog obilježavanja 80. obljetnice „DVD Hrašća“. Obostrana stajališta Odranska-Đačka, Hrašće-centar i Arbanasova 44 neće biti u funkciji, a istovremeno će biti uspostavljena stajališta Mirna-A.Arbanasa, Odra-Sv.Izidora i Odranska-Đačka. Izmijenjene trase kojima će prometovati linije 166, 311, 313, 315 i 322 dostupne su na našim mrežnim stranicama www.zet.hr.

Od subote 25. svibnja u 7 sati do jutarnjeg izlaska autobusa u ponedjeljak, 27. svibnja, autobusna linija 132 (Savski most - Goli Breg - Brezovica) neće koristiti početno/krajnje stajalište u Brezovici kod škole, zbog održavanja nogometnog turnira na sportskom igralištu „NK Brezovica“. 

Polasci po planiranom voznom redu iz Brezovice za Savski most, bit će ostvareni s makadamskog parkirališta „Vila Brezovica - dom za starije i nemoćne“ (Desprimska ulica odvojak I.)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije