Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTE NEPROHODNE

Prometni kaos u Zagrebu: Izbjegavajte ove prometnice!

Zagreb
Foto: Google Maps
11.11.2016.
u 17:59

Prometna nesreća, kolone, usporeni promet...

U 17.50 sati na velikom broju prometnica u širem centru grada promet je tekao usporeno zbog kiše i loših vremenskih uvjeta.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Jankomir u smjeru Bregane zbog prometne nesreće vozi se usporeno i u koloni.

Promet u blizini zagrebačkog Velesajma usporen je zbog posjećenosti manifestacije Interliber.

Na stranici Google Maps crvenom su bojom označene prometnice u kojima se promet odvija usporeno. Preporučuju se alternativni pravci i izbjegavanje ''zakrčenih'' točaka.

Za detaljnije informacije posjetite službenu Google Maps stranicu.

Foto: Google Maps

>> Bit će svega: Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Ključne riječi

Komentara 8

HR
Hrabraja
18:20 11.11.2016.

Nije zbog kise i losih uvjeta, nego zbog stručnih ljudi u Zagrebackim cestama. Semafori neuskladeni , radovi koji objektivno trebaju trajati 5 dana traju 5 tjedana(Culinecka). Kako koja šahta propadne oni samo stave plasticni znak.

Avatar distanca
distanca
12:27 12.11.2016.

Za sramotan prometni kaos u Zagrebu svi koji su odgovorni za to trebaju dobiti otkaz . Kada su ceste toliko neprohodne da niti hitna pomoc niti policija ne mogu proci ulicom, onada se podnose kaznene prijave protiv svih odgovornih uu Gradskom poglavarstvu.

BR
Bratić
20:54 11.11.2016.

#gradonačelnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije