Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ZAGREBU

VIDEO Audijem sletio s ceste i pokosio tramvajsku stanicu

Pokosio tramjavsko stajalište
Foto: Snimila čitateljica
1/17
24.02.2020.
u 07:46

Nesreća se dogodila oko 4 sata ujutro kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, sletio s ceste i udario u tramvajsku stanicu

Tramvajski promet Ulicom kneza Branimira obustavljen je zbog prometne nesreće koja se dogodila u toj ulici. Zbog toga je došlo do preusmjerenja linija.

Naime, na križanju Draškovićeve i Branimirove ulice, nedaleko od zagrebačkog Glavnog kolodvora, vozač je Audijem doslovno pokosio tramvajsku stanicu, pišu 24 sata.

Nesreća se dogodila oko 4 ujutro kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, sletio s ceste i udario u tramvajsku stanicu. Jedna osoba ozlijeđena je te je prevezena u KBC Dubrava.

– Tramvaji linija 2, 4, 6, 9 i 13 privremeno prometuju preusmjereno u oba smjera. Tramvaji linije 2 prometuju: Vodnikova ulica – Savska cesta – Ulica grada Vukovara te dalje redovitom trasom. Tramvaji linija 4, 9 i 13 prometuju linijom: Savska cesta – Frankopanska ulica – Trg bana Josipa Jelačića – Jurišićeva ulica te dalje redovitom trasom. Tramvaji linija 6 prometuju: Trg bana Josipa Jelačića – Trg žrtava fašizma – Ulica Kneza Mislava – Draškovićeva ulica te dalje redovitom trasom – javljaju iz Holdinga.

Pokosio tramjavsko stajalište
1/17

Komentara 10

Avatar markoii123
markoii123
09:25 24.02.2020.

Vjerojatno neki radnik se vraćao sa noćne smjene iz tvornice.

TM
trade_mark
09:26 24.02.2020.

Baš neobično... audi, a ne škoda ili opel. Hoće li vozač relija u buksu? Ili je to neko dijete masona pa će ga hrvatska policija (sigurnost i povjerenje!) samo s opomenom pustiti majci u zagrljaj?

DU
Deleted user
09:41 24.02.2020.

,,,neutvrđeni razlozi,,, doslovno je ispeglao (počistio)cijelu nadstrešnicu, takvo peglanje omogućava samo velika brzina vozila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije