Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvomajski dogovor

Profesorica je došla, Bandića nije bilo, ali je 4 puta zvao za detalje

Mirjana Poslon profesorica
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
02.05.2014.
u 12:03

Mirjana Poslon profesorica je koja je u Maksimiru na Praznik rada prišla zagrebačkom gradonačelniku i požalila mu se da nakon otkaza u školi preživljava od skupljanja boca. Pozvao ju je na sastanak danas ujutro u svoj ured, a primili su je njegovi suradnici, Bandić se ispričao zbog drugih obveza

Nije znala kako doći do njega, pa se odlučila probiti kroz ljude koji su čekali njegovu porciju graha u Maksimiru te mu nije dopustila da je ignorira.

Tako je nezaposlena profesorica hrvatskog jezika Mirjana Poslon jučer zakazala sastanak kod gradonačelnika Milana Bandića. Iako joj je rekao da danas odmah u 7.30 sati navrati u Gradsku upravu, on za sastanak nije bio dostupan, imao je, kaže profesorica, obveze.

Gradonačelnik je ugovorio ranije nešto s braniteljima. Ali primili su me vrlo lijepo njegovi suradnici

Mirjana Poslon

profesorica kod Bandića

– Ugovorio je još prije nešto s braniteljima. Ali primili su me vrlo lijepo njegovi suradnici – rekla je Mirjana Poslon te dodala kako je gradonačelnik zvao čak četiri puta tijekom njena sastanka, od 7.30 do 9.30 sati, kako bi provjerio u kojem smjeru napreduje razgovor, odnosno kako Grad može pomoći profesorici koja trenutačno preživljava skupljajući boce.

Kako je objasnila profesorica, nakon 20 godina rada u srednjoj, pa osnovnoj školi, dobila je otkaz i već osam godina je nezaposlena.

Ona je jučer u Maksimiru kazala da "hoda po kontejnerima. To se zove tužba za dostojanstvo."

>>'Profesorica sam, hodam po kontejnerima!' Bandić: Dođite u petak

Komentara 56

BO
Boriso
12:42 02.05.2014.

Profesorica je trebala pokucati na vrata Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

LI
liliZG
14:27 02.05.2014.

svaka medalja ima dvije strane, ..... to je mene život naučio, poslušaj prvo obje strane pa onda odluči. bandić jedino što može je uključiti gradske socijalne službe i ništa više.

ZO
zoran101
14:18 02.05.2014.

Profesorica se treba javiti dizaču tegova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije