Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U MAKSIMIRU

'Profesorica sam, hodam po kontejnerima!' Bandić: Dođite u petak

Milan Bandić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
01.05.2014.
u 19:44

Zagrebačkom gradonačelniku u Maksimiru se obratila ogorčena građanka

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je tijekom obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Maksimiru građanima dijelio porcije graha. Skinuo je odjeću u kojoj je došao, odjenuo bijelu kuharsku kutu i kapu i krenuo na posao.

U jednom trenutku do Bandića je došla ogorčena žena kako bi mu se potužila na tešku financijsku situaciju.

– Ja sam profesorica, hodam po kontejnerima! To se zove tužba za dostojanstvo! – vikala je žena prema Bandiću, koji je nastavio puniti plastične tanjure grahom.

No, žena nije posustajala, pozvala je Bandića da se ne pravi gluh i da razgovara s njom, na što joj je Bandić odgovorio da dođe kod njega na sastanak u petak, odmah ujutro, u pola 8.

>> Praznik rada više nema značenje kao nekada, ljudi dolaze u Maksimir zbog besplatne hrane

Komentara 36

SV
svenlov
20:11 01.05.2014.

Ako je profesorica, trebala se obratiti Jovanoviću, ali njega nije bilo među narodom u Maksimiru kao i Milanovića i Linića koji su se družili sa svojim partijskim drugovima koji ne gunđaju.

Avatar voltron
voltron
20:23 01.05.2014.

Bandić barem nije papak koji izbjegava doći među građane kao Milanović i ostali tzv. socijaldemokrati. Inače, kak gradonačelnik može pomoći nezaposlenoj profesorici? Treba se gospođa javiti Jovanovićevom ministarstvu ako uopće može doći do tih crvenih buržuja koji izbjegavaju narod.

VI
vječna.istina
20:59 01.05.2014.

žao mi je da profesorica nema posao, to je zaista sramota... ali po čemu joj je bandić kriv? škole su pod ingerencijom ministarstva i to je adresa za ovakav opravdani gnjev...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije