Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
City plac

Probajte kakvu 'bombonijeru' stvaraju vrsni mesari Ravlića

17.03.2016., Zagreb -  Ponuda robe na City placu u shoping centru City Center One Jankomir. Mesna industrija Ravlic.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.03.2016.
u 15:00

Tradicija industrije Ravlić duga je 56 godina, a danas imaju 40 mesnica u cijeloj Hrvatskoj

Kvalitetne i svježe slavonske delikatese očekuju posjetitelje štanda Mesne industrije Ravlić na City placu u City Centeru one West. Svinjetinu, junetinu, teletinu i janjetinu, kažu iz industrije Ravlić, pretvaraju u mljeveno meso, meso za roštilj, hrenovke, salame i šunke, a njihovi se proizvodi mogu naći u čak 40 mesnice diljem Hrvatske.

– Nedavno smo svoj asortiman obogatili “slavonskom bombonijerom”, koja je prikupila brojne pohvale na tržištu – objasnili su iz Mesne industrije Ravlić te dodali kako se bombonijera sastoji od tradicionalnih slavonskih proizvoda, odnosno domaće kobasice, ravnog kulena, čvaraka, slanine i vina.

U autentičnim slavonskim specijalitetima sada će moći uživati i Zagrepčani ako se po njih upute na City plac u prizemlju City Centera one te ih zatraže na štandu Mesne industrije Ravlić.

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:22 18.03.2016.

Slanina je proizvedena u Spanjolskoj, osusena na dimu od piljevine od svedske breze haha. I to nije vic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije