Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Open Grand Prix 2021

Pripremite se, UWW hrvački turnir stiže u Dom sportova

Zagreb: Međunarodni UWW turnir Grand Prix Zagreb Open, 130 kg, Koščević - Kayaalp
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
13.01.2021.
u 13:57

Detalji će se znati nakon sutrašnje konferencije za medije

Uskoro, točnije 16. i 17. u maloj dvorani Doma sportova, održat će se osmo izdanje hrvačkog turnira United World Wrestling (UWW) Zagreb Open Grand Prix 2021. godine.

Sutra će se na konferenciji za medije predstaviti detalji natjecanja. Na konferenciji će sudjelovati Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport, ujedno i predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba te Božo Starčević, hrvatski reprezentativac i osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu u Gruziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije