Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački ljetni radovi

Pripremite se na gužve: Do 1.8. zatvoren dio Vukovarske, evo koji su obilazni pravci

Zagreb: Radovi na Vukovarskoj ulici izme?u ulica Donje Svetice i Heinzelove
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
16.07.2022.
u 14:00

Ovisno o dinamici radova, ulica grada Vukovara dodatno će se zatvarati i na dijelu od Radničke ceste do Budmanijeve ulice od 20. srpnja do 01. kolovoza.

Zatvoren je dio jedne od najprometnijih zagrebačkih ulica. U 7 sati započelo je uređenje sjevernog kolnika Ulice grada Vukovara na dijelu od Heinzelove do Radničke ceste.

Dok traju radovi, vozit će se obilazno preko Ulice grada Vukovara (istok), Heinzelove, Slavonske na Aveniju Marina Držića i ponovo na ulicu grada Vukovara ili drugim obilaskom - istočni kolnik Vukovarske, Heinzelova, zatim kneza Branimira i ponovo Držićeva i Vukovarska.

Ovisno o dinamici radova, ulica grada Vukovara dodatno će se zatvarati i na dijelu od Radničke ceste do Budmanijeve ulice od 20. srpnja do 01. kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
zgrada_bez_parkinga
09:46 17.07.2022.

"Ja sam doktor zgrada, uništim pola grada sa zgradama a stanovništvo grada bleje ko žabe i nitko ništa ne kuži." - Sun Tzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije