Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Prijavio lopova koji je pod okriljem noći provalio u susjedin stan

provala
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
06.12.2018.
u 13:01

Iz stana je ukrao nakit i tehničke uređaje, no dok ih je pod okriljem noći iznosio iz stana, vidio ga je susjed 44-godišnjakinje koji je pozvao policiju

Da su dobrosusjedski odnosi bitni vidjelo se i na primjeru 30-godišnjeg lopova za kojeg bi se moglo reći da nije imao sreće.

On je, naime, između 3. i 3.25 u noći na srijedu odlučio provaliti u stan 44-godišnjakinje u Ulici SR Njemačke. Iz stana je ukrao nakit i tehničke uređaje, no dok ih je pod okriljem noći iznosio iz stana, vidio ga je susjed 44-godišnjakinje koji je pozvao policiju.

Policija je brzo stigla na mjesto događaja, te je uhitila 30-godišnjaka, koji je nakon toga priveden.

Pogledajte video: Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:54 06.12.2018.

eto, nekad je dobro imat slab mjehuri i veću prostatu, uloviš lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije