Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smještaj u domu

Prijavilo se 9719 studenata, sobe dobilo 6925, rezervacije počele čim su stigli rezultati

12.07.2016., Zagreb - Studentski dom Stjepan Radic ovih dana pretvoren je u sportsko selo Europskih sveucilisnih igara. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
17.08.2016.
u 11:01

U sobe koje su uređene nakon što su u njima živjeli sudionici Europskih sveučilišnih igara prvi će stanari ući krajem kolovoza, a rok za useljenje u rezervirane sobe 12. je rujna.

Gdje živjeti za vrijeme studiranja jedna je od najvećih briga onih koji na fakultet u Zagreb dolaze iz drugih mjesta i gradova. Uspjeti dobiti sobu u jednom od četiri zagrebačka studentska doma zato je pravi zgoditak, a tko je ove godine ostvario pravo na smještaj, Studentski je centar objavio jučer. Sobu je dobilo 6925 studenata, od njih 9719, koliko ih se prijavilo, a čim su rezultati stigli, počelo se s rezervacijama. Prvi su na redu bili studenti koji su lani već živjeli u domu, a od sutra do kraja tjedna sobe mogu rezervirati i ostali. U sobe koje su uređene nakon što su u njima živjeli sudionici Europskih sveučilišnih igara prvi će stanari ući krajem kolovoza, a rok za useljenje u rezervirane sobe 12. je rujna. Oni bez rezervacije mogu se u slobodne sobe useliti do 10. listopada.•

Ključne riječi

Komentara 1

TH
than
23:21 19.08.2016.

A ostali mogu... Sto sam stariji sve mi je vise jasniji americki nacin studiranja i njihovo zdravstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije