Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list podijelio 260 ulaznica

Pretplatnike vodimo na “Veliku zvjerku”

10.06.2019.
u 08:40

Priča prati trojicu biznismena, a glume ih Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić, koji na kongresu pokušavaju sklopiti unosan posao i uhvatiti “veliku zvjerku”, bogatog i uspješnog Dicka Fullera.

Kako definirati biznis, koja je tajna uspjeha i što je potrebno za opstanak u poslovnom svijetu? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja o spajanju poslovnog i privatnog života daje “Velika zvjerka”, predstava neovisnog kazališta Planet Art u kojoj će večeras uživati Večernjakovi pretplatnici. Naime, čak 260 ulaznica za njezinu izvedbu u Lisinskom, koje su planule u samo dva dana, u povodu 60. rođendana Večernji je list u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba podijelio vjernim pretplatnicima.

Priča prati trojicu biznismena, a glume ih Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić, koji na kongresu pokušavaju sklopiti unosan posao i uhvatiti “veliku zvjerku”, bogatog i uspješnog Dicka Fullera. No hoće li u tome uspjeti i kako? Doznat će publika koju cinični humor i dijalozi o utjecaju novca na čovjeka, o religiji, braku i prijateljstvu zasigurno neće ostaviti ravnodušnom. Drama je premijeru doživjela 1992. godine u kalifornijskom South Coast Repertory Theatreu, a zanimljivo je i da je njezin autor Roger Rueff po struci kemičar koji piše televizijske scenarije, ali i upute za uporabu sredstava u tehnologiji. “Velika zvjerka” u produkciji Planet Arta i režiji Slavice Knežević postavljena je 2006., a dotiče sva područja života te odgonetava što je zaista važno za uspjeh.

Večernjakovi su pretplatnici, podsjetimo, već imali priliku besplatno uživati u odličnim predstavama i koncertima, a ni “Velika zvjerka” nije posljednja. Proslava rođendana nastavlja se pa će Večernji list u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba svoje pretplatnike voditi i na “Probu orkestra” koja se izvodi u nedjelju u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije