Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon teške bolesti

Preminuo Božidar Šišak za čiju su operaciju građani skupljali novac

Obitelj Šišak (1)
Borna Filić/PIXSELL
20.09.2013.
u 20:30

Božidar Šišak, 40-godišnji otac Gite i Karmen te suprug teško oboljele Ivane, za koje su građani prikupili 2,030 milijuna kuna da bi otišli na liječenje u Njemačku, preminuo je od posljedica metastaziranog karcinoma gušterače

Božidar Šišak iz Sesveta, 40-godišnji otac Gite i Karmen te suprug teško oboljele Ivane Šišak, za koje su građani prikupili 2,030.000 kuna da bi otišli na eksperimentalno liječenje matičnim stanicama u Njemačku, preminuo je jučer popodne od posljedica metastaziranog karcinoma gušterače. Obitelj je shrvana, no nastavljaju se boriti za Ivanu koja je završila sa zračenjem metastaziranog karcinoma dojke. Danas je trebala primiti drugu kemoterapiju od ukupno šest s ciljem da se smanji tumor na jetri. Dobra je vijest da joj se djelomično vratio vid na lijevo oko. Obitelj i liječnici nadaju se da će Ivani pomoći eksperimentalno liječenje matičnim stanicama u Njemačkoj.

Posljednji ispraćaj Božidara Šiška bit će u utorak 24. rujna u 14.10 sati na Markovu polju.  

>> Obustavlja se humanitarna akcija za obitelj Šišak  

>> Još 800 tisuća kuna treba obitelji Šišak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije