Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti iz Japana

Predstavnici tvrtke Shimadtzu iz Kyota kod gradonačelnika

milan bandic
arhivaVL
17.04.2012.
u 13:53

Japanski gost istaknuo je da je posebno ponosan na tvrtku Shimadtzu u Zagrebu koja se u samo nekoliko godina razvila u regionalnog zastupnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je Shigehikoa Hattorija, direktora tvrtke Shimadtzu iz Kyota, ističući odlične odnose Hrvatske i Japana, a posebno Zagreba i Kyota, koji su prošle godine proslavili 30. godišnjicu prijateljstva. Tom prigodom u Zagrebu je boravio i gradonačelnik Kyota Daisaku Kadokawa, priopćili su iz gradonačelnikova ureda.

Shigehiko Hattori zahvalio je gradonačelniku na vremenu koje je odvojio za ovaj susret te pohvalio urednost i čistoću grada Zagreba. Istaknuo je da je posebno ponosan na tvrtku Shimadtzu u Zagrebu koja se u samo nekoliko godina razvila u regionalnog zastupnika. Prenio je pozdrave gradonačelnika Kyota gradonačelniku Zagreba te ga pozvao da posjeti Kyoto.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
16:07 17.04.2012.

Da li je Bandić istaknuo da Zagrebom a i Hrvatskom hara ogranak ...azovu se KA MA TA RI.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije