Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što mislite o ovome?

Predstavnica stanara naljutila susjede: 'Vlasnik mora zaustaviti svog psa u lajanju, makar ga uklonio'

Kotoriba: Svaki pas ima svoj dan, današnji to baš i nije
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
10.02.2024.
u 11:04

Slučaj iz Zagreba potaknuo je lavinu komentara na Facebooku koji su mahom stali na stranu vlasnika ljubimaca

Predstavnica stanara u jednoj zagrebačkoj zgradi pred ostale je suvlasnike postavila naoko neobičan zahtjev. Naime, kako piše 24 sata, dotična je gospođa na vrata je zalijepila isprintani zakon te stanarima dala do znanja da ne smiju imati više od jednog kućnog ljubimca. 

- Posjednik čiji pas učestalim i dugotrajnim lajanjem ili zavijanjem remeti mir građana, dužan je po pritužbi susjeda odmah poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se spriječilo daljnje uznemiravanje građana pa makar to podrazumijevalo i uklanjanje samog psa - stoji na papiru kojeg je predstavnica stanara objesila u zgradi. 

Dodaje se i kako vlasnik ljubimaca mora odmah reagirati ako pas ili mačka remete mir u zgradi. Ovaj je slučaj potaknuo lavinu komentara na Facebooku koji su mahom stali na stranu vlasnika ljubimaca. 

VEZANI ČLANCI: 

"Ona očigledno misli da je Bog i batina. Odmah mi tlak skoči kad s takvim nadrdanim ljudima imam posla", jedan je od komentara.

"Ne brini, može to mački o rep objesiti! Može jedino komunalnog nazvat koji bi vam došao i provjerio stanje psa ili da li vam pas laje. Ništa od toga, imala sam istu situaciju", savjetuju na Facebooku. 

VIDEO: Megadance party okupio je brojne u Areni Zagreb

Komentara 29

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:55 10.02.2024.

Apsolutno je u pravu! Ako netko ima psa neka se izvoli brinuti o svojoj životinji i neka ga socijalizira da ne maltretira sve oko sebe jer je on odlučio imati svojeg peseka. Nisi sam čovječe!

DA
DavorBillege
11:29 10.02.2024.

Apsolutno podržavam. Ako netko živi u stanu a ne u kući, to ne znači da zato mora trpiti buku i nered i lajanje itd. Ionak je platil i te stambene kvadrate ko suhim zlatom!

Avatar Papar i Sol
Papar i Sol
12:10 10.02.2024.

Ili socijaliziraj životinju ili ju ne drži u stanu! Susjedov pas kad god ostane sam zavija "od jutra do sutra". Da bi oni izbjegli brigu za njega, ostave ga da gnjavi druge. I onda kažu da im je "član obitelji", hmmmm... Bi li tako ostavili dijete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije