Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultura seli u sc

Predstave, koncerti, natjecanja, a i savjeti o modi – od 13. prosinca

kultura
VL FOTO
10.12.2012.
u 12:23

Deveto izdanje multikulturalnog događanja bogatog je programa, a ulaz je na sva događanja besplatan

Deveti Velesajam kulture, manifestacija Kulture promjene Studentskog centra, od 13. do 16. prosinca predstavit će autorske radove iz svih područja umjetnosti u prostorima Studentskog centra. Kulturni program donosi više od 150 izvođača koji će se predstaviti kroz 25 programa.

Prvi dan festivala program kreće u 10 sati s filmskim mutacijama u MM Centru, a završava DJ programom u 23 sata. Glazbeni program u groove jazz atmosferi osigurat će Jazz orkestar HRT-a, Tamara Obrovac, Zoran Predin i drugi, a indie ritam donose dva mlada benda Londiner i Big Strip Gorilla iz Zagreba.

Festival će popratiti i prezentacija radionice zapadnoafričkih ritmova, Velesajamske karaoke, DJ programi i KSET Caffe – zabavni program studenata elektrotehnike. Uz glazbeni i kazališni program, koji nudi deset predstava, manifestacija donosi i izložbe fotografija i zanimljive interaktivne instalacije u predvorju Kina.

U istom prostoru bit će održano i skate natjecanje, nakon kojeg slijedi zabava u Sretnoj kući. Velesajam kulture nakratko će preseliti i modne blogere u Galeriju SC-a, gdje će se moći dobiti savjeti o odijevanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije