Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVSKI MOST HIT NA FEJSU

Prebrisali tek iscrtanu stazu za bicikliste, pa napravili novu

Savski most
Foto: Facebook/I to je Zagreb
1/6
16.04.2017.
u 07:12

Mnogi su u čudu gledali zašto se uklanjaju svježe postavljene oznake, a onda su ostali u čudu kada su vidjeli da se opet 'farba'

Zagrepčanima uskoro neće biti novost da su radovi uspješno završeni, nego da su uspješno završeni iz prvog pokušaja. Te sreće nije bio Savski most koji su proteklih tjedan dana “ušminkavali” prije temeljite obnove na jesen. To je uključivalo obnovu asfalta, saniranje rupa, postavljanje stupića i signalizacije te iscrtavanje staze za bicikliste i bojenje ograde.

Postavljene su i klupe te žardinijere s cvijećem, no nije sve prošlo glatko. Biciklistička staza koja je iscrtana uz sam nogostup već je nakon nekoliko dana “prebrisana”, a nova je napravljena na sredini mosta. Grupe na Facebooku pune su komentara o tome kako su građani u čudu gledali zašto se uklanjaju oznake koje su bile svježe postavljene, a onda su ostali u šoku kada su vidjeli da se opet iscrtavaju.

Iz nepoznatog razloga. Tragovi prošle staze ipak su još vidljivi, pa su mnogi zaključili kako sada most izgleda još neurednije. Slike “obnovljenog mosta – verzije 2”, kako su ga nazvali, odmah su se proširile društvenim mrežama. No, nisu to jedini problemi, pa su tako radnici Zrinjevca premještali klupe i žardinijere iz kojih je već pokradeno cvijeće. Mnogi su zbog svega zaključili kako bi bolje bilo da 1,5 milijuna kuna vrijedni radovi nisu ni počeli, a nadaju se da će oni glavni na jesen bolje proći. 

>> Na Savski most dolaze klupice, toalet i pumpa

>> Pod krošnjom drveća više se neće čekati busevi i tramvaji

Komentara 13

SZ
slaven zadravec
21:44 16.04.2017.

To je ta poznata koordinacija u holdingu. Prvo asfaltiraju, onda kopaju zbog promjena cijevi i sl.

ZA
zakrapina
16:04 17.04.2017.

Gunđanje.

DU
Deleted user
22:33 16.04.2017.

Gledam sliku i čitam članak, nemrem vjerovati. Banderas ne samo daje dvaput iscrtal signalizaciju, što lošije izgleda nego kad je sve bilo puno rupa, nego je i pokral cviječe i dao ga rodjacima. Kak se zove ovakvo novinarstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije