Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVENT U ZAGREBU

Poznato koliko je stiglo prijava za adventske kućice: 'Stignemo i organizirati drugi krug natječaja'

Zagreb: Tomislav Tomašević i Danijela Dolenec održali konferenciju za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
26.10.2021.
u 16:39

Grad će se pobrinuti, rekao je gradonačelnik, i za dekoraciju te dio programa, oboje u suradnji s TZ-om

Iako se u ugostiteljskim krugovima neslužbeno priča da je na natječaj za 93 adventske kućice pristiglo 114 prijava, gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je na konferenciji za novinare rekao da se radi o 234 prijave. Ukoliko će se dogoditi situacija da pojedina kućica ima samo jednog ponuditelja koji od nje odustane, dodao je, vidjet će hoće li ići u drugi krug natječaja, licitaciju s postojećim ponuditeljima ili nešto treće.

– No prvo moramo analizirati prijave, stignemo i organizirati drugi krug natječaja – rekao je i dodao da bi se do kraja tjedna trebali znati rezultati. Za operativne stvari, pa i potencijalne probleme bit će zadužena radna skupina za Advent, u kojoj će sjediti ljudi iz Grada Zagreba, zagrebačke Turističke zajednice, obrtnici, ugostitelji...

- Ideja je da bude što bolja koordinacija i organizacija oko te manifestacije. Radna skupina ima za zadaću pripremiti i provesti Advent ove godine. Tijelo će se redovito i dinamično sastajati - rekla je zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec.

Grad će se pobrinuti, rekao je gradonačelnik, i za dekoraciju te dio programa, oboje u suradnji s TZ-om, a ovogodišnji će Advent prilagođavati pandemijskim uvjetima, s obzirom na broj oboljelih te propisane mjere. Nada se Tomašević da će idući Advent biti "normalan" jer očekuju, kazao je, da će pandemija do tad završiti.

VIDEO: Mijenjat će se oznake roka trajanja na hrani: 'Proizvodi se jednostavno ne pokvare dan nakon isteka'

Komentara 5

SP
Spezzi
17:16 26.10.2021.

tko želi tzv. antifa Božić u Zg nek slobodno dođe. zvat će se žićbo, haha veće debilane nisam davno čuo.

TO
tomotomo
17:29 26.10.2021.

Grinč(tomo) ukrao Božić

FR
franc251
22:31 26.10.2021.

Kakvog ima smisla unajmljivat adventske kućice ako neće biti sadržaja koji će privuć ljude? Otpalo klizalište, zabava na Zrinjevcu. Hoće li bit išta na trgu? Još i korona. Ove godine će Zagrebački Advent biti prema mjerilima od muzemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije