Poznat uzrok požara u zagrebačkom restoranu: 'Ostali smo bez omiljenog mjesta za nedjeljni ručak'
Inače, riječ je o jednom od najpoznatijih hrvatskih restorana. Bistro Apetit by Marin Rendić dobio je priznanje Gault&Millau kao najbolji restoran u Zagrebu. Vlasnik Marin Rendić nije želio komentirati cijelu situaciju.
Komentari 2
DU
nes ti pameti zasto je planuo a vlasnik nema komentara.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Doslo vrijeme za obnovu pa ce to rijesiti osiguranje