Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENCIJA NA TREŠNJEVCI

Dimilo se iz stana: 'Stavio sam si peći jetrica'

Zagreb: Vatrogasci ugasili požar na četvrtom katu zgrade na Krugama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
06.09.2019.
u 22:29

Uz policiju, na intervenciji su došli i radnici Plinare i Elektre, koji bi u slučaju većeg požara isključili dovod plina i struje.

Stanari zgrade na Trešnjevci nešto prije ponoći osjetili su smrad paljevine i vidjeli dim iz stana na sedmom katu zgrade, piše 24sata.

U roku nekoliko minuta stigli su vatrogasci s četiri vozila i 14 ljudi. Otrčali su do stana i razvukli cijevi za vodu u slučaju gašenja, dok je druga ekipa došla do vrata i kucala ne bi li dozvala vlasnika. Međutim, vlasnik se nije javljao. Kako je riječ o visokoj zgradi,  na intervenciju su vatrogasci dovezli i autoljestvu. Vatrogasci su obasjali stan kroz prozor i probudili vlasnika. 

- Stavio sam si peći jetrica. Htio sam ih ostaviti za petak. U međuvremenu sam popio tabletu i zaspao. Vatrogasci su došli do mene i probudio sam se. Probudio se i pas koji je počeo skakati po meni kad ih je vidio - ispričao je stanovnik zagrebačke Metalčeve ulice za 24sata

U ovoj intervenciji jedino je uništen lonac koji je njegov vlasnik bacio.  Uz policiju, na intervenciji su došli i radnici Plinare i Elektre, koji bi u slučaju većeg požara isključili dovod plina i struje.

- Kod kuhanja, kao i kod svake druge vatre, treba biti oprezan i ne smije se ništa ostaviti bez nadzora. Ostavljena hrana može lako razviti veliku količinu dima i razviti se u ozbiljan požar. Dim je taj koji ubija - rekao je nakon ove intervencije zapovjednik Vatrogasna postrojbe Grada Zagreba Siniša Jembrih. 
 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar anti_komunist
anti_komunist
22:38 06.09.2019.

sigurno je neka influencerica opet zapalila instagram........

SH
Shalan
22:38 06.09.2019.

Men' se čini da je on nečim drugim razveselio svoju jetricu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije