Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Požar na zagrebačkom Ksaveru. Evakuirani zaposlenici Agencije

Došlo je do požara električnih instalacija, a na teren je upućeno osam vozila s 26 vatrogasaca
17. svibnja 2019. u 10:57 7 komentara 7680 prikaza
Požar na Ksaveru
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/9

Požar koji je u petak prijepodne buknuo u zgradi Zdravstvenog veleučilišta na Ksaveru, od kojega se gusti dim proširio tim kvartom, ugašen je za nekoliko minuta i nitko nije ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj javnoj vatrogasnoj postrojbi.  

Požar u Zagrebu požar u zagrebu Požar je podmetnuo zaštitar, isti onaj koji ga je gasio!

Požar je izbio na električnim instalacijama na Ksaveru 209 a, na objektu Zdravstvenog veleučilišta, na katu koji se renovira. Dojavu su vatrogasci primili u 9,55 sati, a požar je ugašen za tri do četiri minute, doznaje se u vatrogasnoj postrojbi.

U startu je poslano osam vozila i 26 vatrogasaca, no nakon što se utvrdilo da nije potreba za tolikim snagama, na Ksaveru su ostala četiri vozila i 13 vatrogasaca. Sada se čeka Elektra i sanacija opožarenog dijela instalacija, kažu u vatrogasnoj postrojbi. 

U PU zagrebačkoj kažu da su dojavu o požaru zaprimili nešto poslije 10 sati i da nitko nije ozlijeđen.

Svi zaposlenici agencije evakuirani su, kao i studenti iz obližnjeg Zdravstvenog veleučilišta, gdje je nastava otkazana.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • trade_mark:

    agencija za koju nitko nikad nije čuo. al plaće su im sigurno vrhunske. . nek sve zgori. onda možemo krenuti ispočetka. bolje nismo ni zaslužili.

  • PrimoracRi:

    Nikad čuo za dotičnu agenciju. Koliko vas ima da nas cijedite,Čemu služe,što rade i koga predstavljaju,sad će obrtnici opet na...ati sa raznim nametima za obnovu i spašavanje najuspješnije hrvatske agencije.

  • okolo:

    znam stotinu obrtnika, nijedan nikad čuo za ovu gospodu...bit će, rade u konspirativi