Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon sudara

Potukli se u centru Zagreba: 'Udario ga je tako snažno da je ostao ležati'

Ilustracija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
03.11.2018.
u 20:56

- U jednom trenutku vozač iz bijeloga Golfa, u bijeloj košulji, udario je šakom drugoga toliko snažno da se ovaj srušio i ostao ležati bez svijesti - rekao je očevidac

Više muškaraca fizički se sukobilo u centru Zagreba nakon sudara u ranim jutarnjim satima, pišu 24 sata.

Okršaj se dogodio nešto poslije 4 sata u subotu na križanju Ulice grada Vukovara i Savske ceste. Jedan od očevidaca, koji je i snimio incident, rekao je da su se ispred semafora sudarila dva automobila, bijeli Golf i tamno vozilo koje izgleda kao terenac. Uslijedila je prepirka.

- U jednom trenutku vozač iz bijeloga Golfa, u bijeloj košulji, udario je šakom drugoga toliko snažno da se ovaj srušio i ostao ležati bez svijesti - rekao je očevidac.

Vozač Golfa potom se vratio u auto, nakon čega se iz drugog vozila pojavljuje prijatelj onesviještenog muškarca i počinje udarati vozača Golfa pokušavajući ga izvući iz auta. Na snimci se vidi kako se tad otvaraju vrata suvozača, a iz Golfa izlazi djevojka.

- On je otvorenih vrata i uz škripu guma nastavio voziti te je pobjegao skrenuvši lijevo u Vukovarsku. Tijekom skretanja uspio je zatvoriti vrata, a potom se udaljio - rekao je očevidac.

Policija je dojavu dobila u 4.20 sati, ali policajci na mjestu događaja nikoga nisu zatekli.

Pogledajte i video rekonstruirane Radničke ceste:

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Pezo
Pezo
21:03 03.11.2018.

Zagreb, što se tiče prometne kulture je gori od Istambula. Samo se trubi, ubacuje sa svih strana i ostale gluposti.

MA
Matrix5
22:33 03.11.2018.

Sudari se događaju bilo kome al mahanje šakama samo budalama

Avatar possibilis
possibilis
22:19 03.11.2018.

Upravo dosao doma sa zelenog vala. Jedva prezivio. Kome pada na pamet stajati na 4 zmigavca na zelenom valu? Oduzimanje prednosti, naguravanje (posebno slatko ispred zadnjeg u koloni)... ukratko, prilagodjavanje (nasilno prisiljavanje) okoline na necije trenutne potrebe. Neki ljudi stvarno nisu sposobni za drustvo (grad) nego pripadaju sumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije