Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Potraga za nestalom ženom nastavlja se sutra

– Pretraga Save je završila i nastavlja se sutra nakon koordinacijskog sastanka i analize. Nestala osoba nije pronađena – priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama
10. siječnja 2016. u 19:08 2 komentara 9705 prikaza
potraga za nestalom ženom
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Potraga za nestalom ženskom osobom na Savi u Zagrebu prekinuta je za danas te će se nastaviti sutra.

– Pretraga Save je završila i nastavlja se sutra nakon koordinacijskog sastanka i analize. Nestala osoba nije pronađena – priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama u večernjim satima. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o starijoj ženskoj osobi koja je nestala prije nekoliko sati, a nestanak su prijavili ukućani. 

Podsjetimo, zbog nestanka ženske osobe na terenu su danas bili policajci PU zagrebačke, HGSS s čamcem i tri spasioca te Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba s čamcem i tri vatrogasca, a akciji potrage se na zahtjev županijskog centra 112 pridružio i zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Ured je za potragu stavio u funkciju sonar i operatera iz Hrvatskog restauratorskog zavoda, Odjela za podvodnu arheologiju koji pretražuje Savu nizvodno od Mosta mladosti – naveo je Ured za upravljanje u hitnim situacijama ranije danas u priopćenju.

>> Potraga za nestalom 26-godišnjakinjom, sumnja se da je pala u Muru

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti
  • Deleted user:

    Suludi a da netko tvoj nestane drugačije bi svir'o.

  • Avatar suludisumar
    suludisumar:

    Hm, tužno je to, ali. Policajci PU zagrebačke, HGSS sa čamcem i troje ljudi, vatrogasci sa čamcem i troje ljudi, Pajin ured za upravljanje u hitnim situacijama, koji je stavio u funkciju sonar i čovjeka iz odjela za podvodnu arheologiju. ... prikaži još!. Rezultat, - čista nula. Pa ako je i super Pajo Kalinić tu, stvarno nema smisla. Još jedna besmislena organizacija koordinacije koordiniranog kaosa u besmislu proračunskih bespuća. I onda se čudimo, što smo financijski tu gdje jesmo, a jadni babek se izgleda ftopil i samo ju treba jadnu sutra pričekati u Rugvici kad ispluta. Trošak nula kuna, za razliku od par desetaka tisuća, za ovaj prvi scenarij Rambo ureda za upravjanje u svemirskim intergalaktičkim situacijama.