Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Potraga za nestalom 26-godišnjakinjom, sumnja se da je pala u Muru

kristina
Foto: neno.hr
19.05.2015.
u 15:47

Sumnja se da je pala u rijeku Muru jer je bicikl pronađen na mostu

Nakon dojave o nestanku jučer oko 22 sata, počela je potraga za 26-godišnjom Kristinom Murić iz Grede. Zadnji put viđena je 18. svibnja oko 21  sati na  svom radnom mjestu u Murskom Središću, u Frankopnskoj  ulici,  odakle se udaljila u nepoznatom smjeru.

- Bila je odjevena u svijetloplavu majicu kratkih rukava, crne hlače i balerinke. Visoka je oko 174 cm, srednjeg stasa, plave kose i plavih očiju - kažu u PU međimurskoj i mole građane za pomoć.

Sumnja se da je pala u rijeku Muru jer je bicikl pronađen na mostu

U potrazi su angažirani i članovi HGSS-a.

>> Nestalo novih osam osoba od čega ih je pet maloljetno

Komentara 1

NV
novo vriijeme
16:06 19.05.2015.

Ljudi nestaju li ga nestaju i sasvim nenadano, zatim ih ponekad nađu po rijekama prekasno da se zna što se dogodilo. Žalosno za ovako lijepu mladu djevojku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije