Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastavljaju ga

Posljednji sati velikog šatora na Jelačić placu

šator na trgu (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
25.02.2013.
u 11:24

I dok neki kažu kako nagrđuje središnji trg metropole, drugi smatraju da Zagrepčanima i njihovim gostima treba prostor za održavanje raznih festivala i sajmova.

Iako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio da će veliki šator s Trga bana Jelačića biti uklonjen u noći sa subote na nedjelju, on još stoji.

Radnici su, s malim zakašnjenjem, danas započeli s njegovim demontiranjem i uklanjanjem.

I dok neki kažu da nagrđuje središnji trg metropole, drugi smatraju da Zagrepčanima i njihovim gostima treba prostor za održavanje raznih festivala i sajmova. 
Na razočaranje prvih i veselje drugih, šator se na Jelačić plac vraća već najesen. 

>>Odlazi šator iz našeg malog grada. I vraća se najesen

Komentara 19

C1
c11dugi
17:57 25.02.2013.

Imprimatur, na zalost u Njemackoj su satori po gradskim trgovima i to je tamo normalno tako da to nije samo nasa umotvoriina. Ali ovo u Zagrebu, a nije nista bolje ni u Samoboru je stvarno seljacizam na kvadrat. Centralni gradski trg pretvoriti u seoski provincijski sajam je prestrasno. Nista nije bolji bio ni Bozicni sajam, pa smo 30 imali centar grada prekriven mirisom zagorjelog ulja

LI
liliZG
12:08 25.02.2013.

nedavno sam otkrila da ne podržava samo Bandić ovaj šator , već i zg obrtnici, oni su mu sada vlasnici i dobivaju pinku od najma.....nedavno je i večernjak o tome pisao........ispravite me ako griješim..... Osobno bih takvo čudo zabranila na trgu, kad dođu oni jadni stranci nemaju kaj slikati osim "vašarišta".......

KA
Kajveliš
19:36 25.02.2013.

Koji lumen je uopće inicirao tu čergu na trgu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije