Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Capan
Autor
Igor Capan

Odlazi šator iz našeg malog grada. I vraća se najesen

šator na trgu (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.02.2013. u 08:28

Sada će naši sugrađani opet moći najkraćom rutom od Bakačeve do Gajeve, a djeca će bez zapreka moći trčati od Manduševca do “konja”.

Šator na Trgu bana Josipa Jelačića se demontira 23. veljače, najavio je u srijedu na Radio Sljemenu gradonačelnik nakon upita ogorčenog Zagrepčanina koji ga je upitao “kada će se to ruglo maknuti”. Tako su građani napokon doznali kad odlazi, za neke najdraži, a za neke najmrskiji objekt na glavnom trgu. Neki su bili protiv postavljanja u listopadu 2012. (ali i prijašnjih godina), neki se pitali zašto nije maknut nakon Adventa u Zagrebu, a neki smatraju da Zagreb zaslužuje prostor na Trgu koji će koristiti cijelu godinu.

Sada će naši sugrađani opet moći najkraćom rutom od Bakačeve do Gajeve, a djeca će bez zapreka moći trčati od Manduševca do “konja”. A šator će se u naš mali grad opet vratiti najesen...

Komentara 2

PO
portugisac
09:14 21.02.2013.

Ustanovili smo da Zagreb treba dva Jelačić placa, jedan sa šatorom jedan bez šatora. Neki dan bio sam u Njemačkoj u gradu Halle/Saale. Bio sam na Hendlovom placu a to je glavni trg. Za Hendla ste valjda večina čuli. U svijetu puno poznatiji od Bana Jelačića. Nešto je trg manji nego Zagrebački ali pola trga prekriveno sa pultovima i šatorima. Vidio sam to i u drugim gradovima, ali me ne briga sam velim.

DO
domazl
11:04 22.02.2013.

Navali narode, cirkus "Adria" još samo danas u vašem gradu. Za postavljanje ove sprdačinu potrebno je provesti referendum. Nekima i konj smeta. Ako se žele sakriti pročelja zgrada na trgu, neka postave jedan veliki pano cijelom širinom trga, tako daa ne kvari ciganjski ambijent šatora, da se šator istakne. Bože sačuvaj. To što ima u EU sličnih slučajeva, nužno ne opravdava ovo u ZG, na glavnom trgu. Možda na nekom drugom, ako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?