Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gastronomski hit
Povratak na članak

Poslastica sa sirovom ribom i rižom sve je draža Zagrepčanima

U Zagrebu se najviše jede sushi od lososa – kažu nam poznavatelji. U gradu je 5 sushi barova, s tim da se u Akamaru i Takenoku uz sushi nude i drugi japanski specijaliteti. Za sushi su specijalizirani Manzoku sushi bar u Gajevoj, Binimoto sushi u Teslinoj i Radničkoj te Ginger sushi u Masarykovoj

Komentari 2

DU
Deleted user
18:55 28.05.2014.

dimnjačari najbolje kuhaju

VL
KP
koraljka.polacek
10:57 18.06.2014.

A one mlade tune što se love i uzgajaju, npr. na Ugljanu? Idu na japansko tržište. Dakle osiromašujemo vlastito more jer nemamo dobre zakone za zaštitu vlastite ribe, i plaćamo tuđu. Dajemo novac, more, ribu, možda i zdravlje. Btw. velikee koče bacaju do 40% ulova koji nije iskoristiv, tako stradavaju morske kornjače, dupini, kitovi, rakovi i drugi.. mora ostaju prazna, čak i naši dupini sve češće prate koče i kradu iz mreža (pritom i ugibaju od gušenja) jer je ribe sve manje. zar smo zaista takvi nepametni pomodari?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.