Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
90 nagrada

Posjetitelji Floraarta u igri za besplatni vikend na moru

floraart
Antonio Bronić/PIXSELL
28.05.2013.
u 12:15

Osvojiti se može 90 nagrada iz ljetne ponude Zagrebačkog holdinga od knjiga, cvjetnih sadnica, obiteljskih ulaznica za bazene...

Posjetitelji Floraarta, tradicionalne izložbe cvijeća koja započinje u srijedu na Bundeku, mogu osvojiti i vrijedne nagrade poput besplatnog vikenda na moru.  Omogućio je to organizator 

Osvojiti se može 90 nagrada iz ljetne ponude Zagrebačkog holdinga od knjiga, cvjetnih sadnica, obiteljskih ulaznica za bazene, obiteljskih ručkova, obiteljskog paketa karata za city tour, tečajeva plivanja do vikenda za dvoje u Crikvenici.

Pravo sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri imaju svi posjetitelji koji tijekom trajanja Floraarta ostvare kupnju na prodajnim mjestima podružnica Zagrebačkog holdinga na Bundeku, popune kupon koji će im biti uručen prilikom kupnje i ubace ih u kutije na prodajnim mjestima podružnica na Floraartu, izvijestili su iz Holdinga. 

>>Na Floraartu sve o gradskim vrtovima te podjela paprikaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije