Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival karijera

Posjetite MiniPolis, mjesto gdje klinci na jedan dan postaju piloti, poštari, liječnici...

Zagreb:  Prvi dječji grad MiniPolis
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
16.03.2023.
u 08:00

Sljedeća dva vikenda, od 18. do 26. ožujka, Festival se organizira u dječjemu gradu na Ljubljanskoj aveniji 2b, a najmlađi će imati priliku upoznati profesionalce iz različitih djelatnosti

Kako izgleda jedan dan u vatrogasnoj postaji, a kako u doktorskoj ordinaciji, kako poštar stigne razdijeliti sve pakete, što je pilotima potrebno za let i mnoge druge tajne ostalih zanimanja djeca će moći doznati na Festivalu karijera u MiniPolisu.

-Kad djeca maštaju o svojoj budućnosti i što žele biti kad odrastu, važno je da im se pruži prilika da istražuju i otkriju svoju strast. Na taj način, djeca će imati veće šanse da postanu sretni i uspješni u onome što rade. Baš to je cilj Festivala, približiti svim mališanima različita zanimanja, priliku da njihova mašta postane stvarnost. Sigurni smo da će se i roditelji razveseliti i prisjetiti se svih svojih dječjih snova- poručili su iz organizacije. 

Zagreb:  Prvi dječji grad MiniPolis
1/9

Dodali su i kako će serija edukativnih radionica i evenata djecu ohrabriti da otkriju svoje afinitete i potaknuti ih da razviju vještine za karijeru iz snova, a na istraživačkom putu će im pomagati profesionalci iz vodećih hrvatskih tvrtki koji će kroz interaktivnu komunikaciju predstavljati svoja zanimanja.

Sljedeća dva vikenda, od 18. do 26. ožujka, Festival se organizira u dječjemu gradu na Ljubljanskoj aveniji 2b, a najmlađi će imati priliku upoznati profesionalce iz različitih djelatnosti koji će im objasniti kako izgledaju njihovi poslovi. Događanje će zatvoriti nastup Zagrebačkih mažoretkinja, Juniorski sastav i najbolje zagrebačke ambasadorice.

Prošlogodišnje, prvo izdanje Festivala karijera bilo je pravi hit, a kao i lani, i ovoga će puta sudjelovati predstavnici tvrtki i ustanova partnera MiniPolisa. Na Festival karijera možete doći s bilo kojom od ulaznica za MiniPolis, uključujući dvosatne ulaznice ili trosatne Family Pack ulaznice, a rezervacije nisu potrebne.

Komentara 1

ZO
zoranos
11:59 21.03.2023.

Dobra ideja - ali preskupo! 17€ za 2 sata. Ako imate dvoje djece to je već 34€.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije