Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašle podzemne vode

Poplavljen dio Golf&Country cluba, voda prijetila i trafostanici

poplava
Foto: Golf&Country Club Zagreb
21.02.2014.
u 15:57

Na terenu su zbog jutarnjeg prodiranja podzemnih voda na terene na Jadranskoj aveniji profesionalni i dobrovoljni vatrogasci, elektraši, Hrvatske vode...oko trafostanice unutar kluba izgradili zečje nasipe i spriječili štetu

Podigle su se podzemne vode ispod prostora Golf&Country cluba Zagreb na Jadranskoj aveniji, upozoravaju iz Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Zbog toga je poplavljen dio terena, a voda prijeti i ulaskom u trafostanicu unutar klupskog objekta. Iz Ureda javljaju da su, uz njih, na terenu i pripadnici javne vatrogasne postrojbe Zagreb, DVD-ova Hrašće, Blato i Mala Mlaka, zajedno s djelatnicima Elektre Zagreb i inženjerom Hrvatskih voda, kako bi svi spriječili eventualno prodiranje vode. Srećom, nije došlo do oštećenja trafostanice, napominju.

- Vodoprivreda je osigurala potrebne vreće s pijeskom, a oko trafostanice je izgrađen i zečji nasip - poručuju iz ovoga gradskog Ureda.

Komentara 10

Avatar tajar
tajar
18:51 21.02.2014.

Jadni naši golferi, morat će ići do Mokrica golfati ili čekati da se izgradi golf igralište na Srđu!

Avatar adminjepeder
adminjepeder
19:26 21.02.2014.

Odmah sve snage uputiti na obranu tog Golf&Country cluba Zagreb da ne bi se slučajno koja travka ugušila. Za spašavanje ljudi i njihove imovine ima vremena, ma budale mogli su naučiti plivati.

DA
damirtankovic
22:39 21.02.2014.

Sad nek "elita" odigra jednu tekmicu, ahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije