Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska solidarnost

Pomažu susjedima osam godina - daruju odjeću, obuću, igračke...

Sajam Šrapčeva
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/4
17.02.2014.
u 18:30

Za sajam na kojem pomažu potrebitima robu prikupljaju svakog četvrtka u prostorijama udruge u bivšem vrtiću u Šrapčevoj, a sljedeći pripremaju 15. ožujka

Na stotine rabljenih majica, jakni, cipela, dječje robice, igračaka, šalica stajalo je u subotu u bivšem vrtiću u Šrapčevoj ulici ne bi li se njima poslužili oni kojima je potrebno. Maksimirski maskirani sajam organizirala je udruga Susjed susjedu pomaže da bi skupila novac za trideset obitelji kojima pomažu financijski, no puno su više robe podijelili.

– Prodali smo robe u iznosu od sedamstotinjak kuna, što će biti dovoljno za tri obitelji – kaže predsjednica udruge Snježana Pisk. Robu su prikupljali svaki četvrtak od 17 do 19 sati, kada dežuraju u prostorijama udruge (Šrapčeva 12), a donatori dolaze iz svih dijelova grada.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

– Prije Božića dobili smo pun kombi robe od stanara Mamutice – kaže osnivačica udruge Gordana Brus te dodaje da je sljedeći sajam 15. ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije