Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDENTI ODUŠEVLJENI

Pomama za novim 'studentskim domom' u Zagrebu: 'Mobitel nam ne prestaje zvoniti'

Taban Bar & Hostel
Foto: Facebook
1/5
28.08.2020.
u 17:53

"Pohvalno", "Predobro", "Odselit ću se ja od roditelja iako nisam student" - samo su neki od komentara ispod objave Taban Bara & Hostela na Facebooku

Taban Bar & Hostel, jedan od popularnijih zagrebačkih hostela za domaće i strane turiste s poznatim "Taban" kafićem u prizemlju, postao je privremeno "studentski dom". 

- Mobitel od jučer, kada smo stavili objavu, ne prestaje zvoniti. Već sada, kada sam ujutro upalila mobitel, imam preko 10 propuštenih poziva, a i jučer u kasnim večernjim satima ih je bilo otprilike toliko - kazala je za Vijesti.hr voditeljica "Tabana" Ivana Raguž.

Po relativno povoljnim cijenama, studentima nude smještaj do 1. srpnja 2021. godine, a nakon toga će donijeti novu odluku ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Ovaj hostel u samom centru grada u ponudi ima jednokrevetne i dvokrevetne sobe, a primaju i redovite i izvanredne studente. Osim Wi-Fija, opremljene zajedničke kuhinje, sušilice i perilice rublja, studentima se sobe čiste dva puta mjesečno. Najam jednokrevetne sobe po osobi je 2150 kuna mjesečno, a dvokrevetne 1600 kuna. U iste cijene uključene su režije.

"Pohvalno", "Predobro", "Odselit ću se ja od roditelja iako nisam student" - samo su neki od komentara ispod njihove objave na Facebooku. 

 

Komentara 1

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
08:45 31.08.2020.

koja pljačka!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije