Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PETROVE CRKVE

Policijski kombi 'upao' među tračnice i napravio zastoj: 'Tramvaji nisu vozili sat vremena'

Foto: Čitateljica
1/3
02.09.2018.
u 16:51

Očito su policajci zaobišli znakove misleći da se znakovi odnose samo na građane a nisu vidjeli da su radovi, opisala nam je čitateljica Ivana Tilošanec koja je svjedočila ovoj nezgodi.

Kod Petrove crkve u Vlaškoj ulici u Zagrebu oko 23 sata policijski kombi 'upao' je na tramvajske tračnice na kojima su u tijeku radovi. Ovaj trenutak zabilježila je  naša čitateljica Ivana Tilošanec koja nam je opisala situaciju.

- Očito su policajci zaobišli znakove misleći da se znakovi odnose samo na građane a nisu vidjeli da su radovi. Napravili su zastoj i tramvaji nisu vozili nekih sat vremena i duže.

Dodaje kako je ubrzo stigao kamion s dizalicom, ali nisu uspjeli podignuti kombi s tračnica i čekali su pomoć.

Ivana je, kao i većina građana ljutita što radovi na cestama u cijelom gradu još uvijek traju i onemogućuju da hitna pomoć, policija i 
vatrogasci odrađuju svoj posao. 

- Cijeli grad je raskopan i to traje već cijelu vječnost, ljudi su se vratili s mora i godišnjih odmora i ti radovi stvaraju gužve i probleme
policiji i hitnoj da rade svoj posao - istaknula je. 

VIDEO Ovo snimke dokazuju da ne može svatko biti pljačkaš

 

Komentara 14

PS
psiho84
17:29 02.09.2018.

Radovi s duhovima na gradilistu. Vikendom siesta. Pomalo, 100m ceste tri mjeseca grade

GO
gordana93
17:20 02.09.2018.

e sada tim pametnim policajcima treba od place odbiti sve troskove kao npr dolazak dizalice,ostecenje kombija i sve ostalo i naravno kazna zbog ne postivanja prometnih propisa kakvi su to biseri i sto si oni dozvoljavaju????

BU
Bubalamala
17:36 02.09.2018.

Vrijeme je da se tramvajske tračnice spuste ispod zemlje, barem u strogom centru grada !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije