Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA KRIŽANJU

FOTO U Zagrebu uhićene četiri osobe, sedam auta slupano: 'Naoružani su, ima ozlijeđenih'

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/13
12.12.2023.
u 22:55

Razlog uhićenja su sumnje u njihovu umiješanost u niz teških krađa provaljivanjem u domove.

U utorak, 12. prosinca, u 20:50, policija je uhitila četvoricu muškaraca na raskrižju Maksimirske ceste i Mandlove ulice na području Maksimira. Razlog uhićenja su sumnje u njihovu umiješanost u niz teških krađa provaljivanjem u domove. Osumnjičenici su trenutno pod policijskim nadzorom, javlja PU zagrebačka.

Iako je još nejasno je li zbog uhićenja, no u tom dijelu Zagreba je u večernjim satima nastao potpuni kaos, javlja 24sata. Na ulici su slupani automobili, dogodio se lančani sudar najmanje sedam vozila. 

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
1/13

Snimke prikazuju i muškarce u fantomkama kako šetaju, neki od njih leže na livadi, a policija je uhitila četvoricu. Projurilo je i nekoliko vozila hitne pomoći koji su preuzeli ozlijeđene. Zbog tih događanja trenutno je zatvoren cestovni promet od Maksmira prema Dubravi.

- Ljudi su u fantomkama šetali, naoružani, neki su ležali na livadi, sve je puno policije - pričaju očevici drame u Zagrebu. - Bila sam iza u automobilu, u jednom trenutku je vani počelo naguravanje, svi su krenuli urlati i vikati - dodaju za 24sata.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Plenković smijenio Filipovića i Lovrinčevića

Ključne riječi

Komentara 12

JA
jamesd
23:53 12.12.2023.

To su ti klošari koji voze skupe aute u dubravi bez 1 dana radnog staža... Mogli bi još malo češljat, svašta bi našli !

DU
Deleted user
00:37 13.12.2023.

takve su rusi polali u ukrainu

ST
starigrad
08:03 13.12.2023.

Nebi bilo lose znati tko su. Cisto da se normalan gradanin pricuva. A jadni nas Zagreb, u sto se pretvorio? Valjda ima netko pametan , a odgovoran, da dovede sve u red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije