Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruko stariji od nje

Drama u trgovini: Djevojka (19) nasrnula na pljačkaša, uspio pobjeći samo s grickalicama

Bukovlje: Trgovina u kojoj je hrabra prodavačica spriječila oružanu pljačku
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, ilustracija
08.12.2023.
u 12:16

Prodavačica je 7. prosinca u prostorijama PP Mursko Središće podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela razbojničke krađe

Prošle srijede u jednoj trgovini u Podturnu odvila se prava drama, a u glavnoj ulozi bila je 19-godišnja prodavačica. Naime, 6. prosinca oko 19 sati primijetila je kako nepoznati muškarac krade novac iz blagajne. Kada je počinitelju uzela novac iz ruke, on je s prodajnog pulta ukrao dvije boce bezalkoholnog i alkoholnog pića te više paketića raznih grickalica.

S plijenom se uputio prema vratima, no hrabra 19-godišnjakinja zapriječila mu je put i uzela boce iz ruku. Počinitelj ju je tada odgurnuo i uspio pobjeći iz trgovine s grickalicama, izvještava Međimurska policija. U opisanom događaju prodavačica nije ozlijeđena, a materijalna šteta procjenjuje se na desetak eura.

Prodavačica je 7. prosinca u prostorijama PP Mursko Središće podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela razbojničke krađe. Ubrzo je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje 38-godišnji osumnjičenik. Po dovršetku istraživanja, utvrđeno je kako je 38-godišnjak s područja općine Podturen počinio kazneno djelo razbojničke krađe zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Osumnjičenici za dvostruko ubojstvo privedeni pred sud u Sjevernoj Makedoniji

Ključne riječi

Komentara 1

VS
vrbe.sadim
08:56 13.12.2023.

Curki svaka čast na hrabrosti, no nadam se kako više nikad neće doći u sličnu situaciju i reagirati na isti način. Jer slijedeći "poštenjak" može biti naoružan i voljan rabiti to oružje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije