Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Jastrebarskom

Policija stala na kraj kradljivcima goriva iz bagera

Bager
Arhivska fotografija
17.11.2011.
u 10:38

Trojica su muškaraca u Dragi Svetojanskoj iz spremnika za gorivo bagera istakala dizelsko gorivo u plastične karnistere te ga koristili za svoje potrebe

Zbog sumnje da su sa 13. na 14. rujna u Dragi Svetojanskoj (općina Jastrebarsko) iz spremnika bagera istakali dizelsko gorivo u plastične kanistere te ga odvozili kući kako bi ga koristili za svoje potrebe, djelatnici Policijske postaje Jastrebarsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 23-godišnjakom i 19-godišnjakom.

Trojica su muškaraca krađu goriva iz radnog stroja počinila na štetu građevinskog poduzeća iz Donjeg Desinca.  

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih redovnim je putem podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Jastrebarskom.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije