Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže nepravilnosti

Policija u uredu stranke Milana Bandića, Gradskom poglavarstvu i Zagreb plakatu!

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.07.2015.
u 18:20

Kako neslužbeno doznajemo provjerava se način financiranja Bandićeve stranke, kao i besplatno reklamiranje kojima je pozivao na konvenciju svoje stranke održane u Koncertnoj dvorani Lisinski

U stranačke urede, Zagreb plakat kao i u gradsku upravu tijekom popodneva ponovno je svratila policija – kako neslužbeno doznajemo provjerava se način financiranja Bandićeve stranke, kao i  besplatno reklamiranje kojim je pozivao na konvenciju svoje stranke održane u Koncertnoj dvorani Lisinski.

I dok nitko službeno ne želi potvrditi informaciju, navodno se ujedno provjerava ima li i donacija i pod kojim je uvjetima iznajmljena dvorana za konvenciju.

>>Rebalans nema većinu, 
pa ga Bandić povukao sa sjednice

>>Bandić svojoj stranci odobrio besplatno postavljanje 30 plakata

Komentara 56

DU
Deleted user
18:49 16.07.2015.

Poslije branitelja na Mrakovom Trgu,Bandića mk.1,svastike,Mamića ja sam se upita koju će aferu sad imizisliti da sakriju svoju nesposobnost,evo je!

SV
smiljan vuk
18:52 16.07.2015.

A kada ce doci na red FIRME MILANOVICEVA BRATA jeli to UDBASKO KRIVOSUDJE stiti i baca pod TEPIH??

77
777CRO
18:55 16.07.2015.

Progon Hrvatstva se nastavlja pod kontrolom Beograda ... SDP prava cetnicka partija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije