Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Policija se oglasila o urušavanju skele s vlastite zgrade: Ozlijeđenih nema, oštećen je automobil

Zagreb: Urušila se skela sa zgrade u Petrinjskoj ulici
Foto: Neva Zganec
1/15
09.02.2024.
u 13:45

Dojava policije da se srušila 20 metara duga skela stigla je nešto malo prije 13 sati. Na terenu je pet vatrogasnih vozila.

U Petrinjskoj ulici u centru Zagreba danas se urušila skela s tamošnje zgrade na broju 30. O svemu se oglasila i policija s čije zgrade se skela i srušila.

– Danas 9. veljače 2024. godine oko 12.45 sati u Zagrebu, Petrinjska br. 30,  najvjerojatnije zbog jakog vjetra došlo je do urušavanja skele na prometni trak kojom prilikom je oštećen jedan osobni automobil. Prema zasada utvrđenom ozlijeđenih osoba nema Petrinjskom ulicom u smjeru sjevera  promet je u potpunosti obustavljen a vozi se okolnim ulicama – izvijestili su iz PU zagrebačke.

VIDEO:

Zgrada policije inače je već neko vrijeme u obnovi, a ondje su inače građani dolazili po osobne dokumente. Kako javljaju čitatelji koji su svjedočili nesreći, iščupana cerada savila se u obliku jedra i sve se raspalo. Petrinjska je trenutno zatvorena, a na terenu je uz vatrogasce i hitna pomoć.

POVEZANI ČLANCI:

Dojava policije da se srušila 20 metara duga skela stigla je nešto malo prije 13 sati. Na terenu je pet vatrogasnih vozila.

GALERIJA:

Zagreb: Urušila se skela sa zgrade u Petrinjskoj ulici Zagreb: Urušila se skela sa zgrade u Petrinjskoj ulici
1/15

Komentara 2

Avatar neugodan
neugodan
14:43 09.02.2024.

biti ce toga jos jer su te zgrade toliko jadne da ni skelu nemres za to priscvrstiti. u centru zive jad i cemer bez lipe u djepu. te sve zgrade nisu za zivot niti se daju popraviti. sve srusiti, napraviti novo s istom fasadom. kome je skupo zivjeti u centru neka se odseli. jos jedan onakav osrednji potres i svi ce poginuti. pitam se kako te ljude nije strah stanovati u tim 100-ljetnim vlaznim supama? pogledajte na sto je licio stan gdje je poginula anamarija carevic? roditelji nemaju odgovornosti a niti oni mutavi konzervatori. sve te zgrade trebaju imati crvenu naljepnicu pa kada dodje potres sami ce si to popravljati, ako uopce prezive.

DA
darwil
14:17 09.02.2024.

Sigurnost i povjerenje na djelu,godinama upozravam da se cestom kreču vozila izvan odobrene nosivosti ćime se uništava infrastruktura i privatna imovina,i sada sam na upravnom sudu i tražit ću odgovornost i materijalnu i strućni u uredu za ptomet gdje je ßef Bernadićev kum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije