Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrsno ukrašavanje

Pola milijuna za košare s jajima, zečeve i pilad

17.02.2018.
u 08:00

Tvrtka koja dobije natječaj morat će postaviti dekoraciju koja se nalazi u skladištu, ali i nabaviti 26 novih ukrasa za postavljanje po gradu.

Na Trgu bana Jelačića, Zrinjevcu, ispred katedrale i na još jednoj lokaciji koju će Grad kasnije odrediti – mjesta su to na kojima će se od 26. ožujka do 9. travnja postaviti 3D uskrsne košare, zečevi te pilad.

Uz već postojeće u vlasništvu Grada, nabavit će se i 26 novih dekoracija, i to, opet, četiri košare s jajima, dva zeca i dvadeset piladi, neka sa spuštenim, a neka s dignutim krilima. Platit će se to, stoji u dokumentaciji javne nabave kojom Grad traži tvrtku koja će dekoracije postavljati, pola milijuna kuna jer dio “uskrsnih likova” već čeka u skladištu te samo trebaju nekoga tko će ih iz prašnjavih kutaka izvući i postaviti na propisana mjesta.

– Usluga servisiranja, dovoza, postavljanja postojeće dekoracije, priključivanje na električnu energiju, isključenje, demontaža te odvoz u skladište nakon perioda ukrašavanja. Nadalje, planirana je i nabava nove dekoracije, dovoz, postavljanje, priključivanje na električnu energiju, isključenje, demontaža i odvoz ukrasa u skladište, te izradu novog napajanja – u natječaju Grada stoji sve što će tvrtka koja dobije posao od pola milijuna kuna morati napraviti.

1/14

Tkođer, za svaki komad isporučenog novog nakita, kažu u Gradu, mora se dostaviti certifikat i garancija koje će stručni nadzor pregledati i uz izvješće predati naručitelju prilikom postave dekoracija. Košare, zečevi i pilad moraju se početi postavljati 26. ožujka, dok skidanje i odvoz nije fiksno vezano uz datum.

– Skidanje će početi 10. travnja uz mogućnost pomicanja datuma za početak skidanja zbog posebnog pismenog zahtjeva naručitelja ili više sile – navodi se u natječaju.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
16:04 17.02.2018.

Rođina tvrtka ?

DU
Deleted user
09:12 19.02.2018.

Daj pola milijuna rađe za koševe za smeće u Novom Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije