Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Pojačani nadzor prometa: Čak 104 prekršaja na zagrebačkom području

Jedan vozač bio je takvom stanju da je zadržan u posebnim prostorijama do otrježnjenja, a u policijskom izvješću navodi se i 22-godišnji vozač kod kojega je izmjereno 1,8 promila alkohola u Svetom Ivanu Zelini, gdje je sudjelovao i u prometnoj nesreći
20. travnja 2019. u 21:07 3 komentara 468 prikaza
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prvog dana pojačane kontrole prometa tijekom uskrsnog vikenda utvrđena su 104 prometna prekršaja na širem zagrebačkom području, najviše zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nepropisne brzine, objavila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Zemun SAMO U ZEMUNU Živcirao ga promet ispred kuće pa osobno postavio tri ležeća policajca

Petnaest vozača pod utjecajem alkohola i 40 prekršaja zbog nepropisne brzine utvrdio je pojačani policijski nadzor usmjeren na   alkoholiziranost vozača, prebrzu vožnju, upotrebu sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela u vožnji.

Jedan vozač bio je takvom stanju da je zadržan u posebnim prostorijama do otrježnjenja, a u policijskom izvješću navodi se i 22-godišnji vozač kod kojega je izmjereno 1,8 promila alkohola u Svetom Ivanu Zelini, gdje je sudjelovao i u prometnoj nesreći.

U petak je otkriveno i sedam prekršaja zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i tri prekršaja zbog razgovaranja mobitelom u vožnji.

Policija snimila nesavjesne vozače DIVLJANJE na A3 VIDEO Policija objavila snimke jurnjave vozača, vozili su više od 250 na sat

Protekle noći u Strmcu Samoborskom zaustavljen je 55-godišnji vozač kod kojega je izmjereno 1,96 promila alkohola, dok je u jutarnjim satima u Samoboru 21-godišnji vozač sudjelovao u prometnoj nesreći s  2,15 promila alkohola u organizmu. 

>> Pogledajte video: Policija provalila da spasi dijete

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Avatar Grunf
  Grunf:

  mene zanima koliko su kazni ispisali zet-ovim vozačima

 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Koji je prosijek godina prekršitelja ?

 • vorda400:

  Nemoguće pa svi su otišli na godišnji to su ovi u tranzitu prema bosanskim emiratima