Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO U ZEMUNU

Živcirao ga promet ispred kuće pa osobno postavio tri ležeća policajca

Zemun
Foto: DPA/Pixsell
18.04.2019.
u 22:36

Stanovnici jedne ulice u Zemunu osjećaju veliku nelagodu zbog kamiona i automobila koji svakodnevno sada tamo voze

Osobnom akcijom postavljanja čak tri ležeća policajca i prometnim znakom koji promet preusmjerava drugim putevima načini su na koji se jedan Zemunac odlučio obračunati s velikim prometom u vlastitoj ulici, prenosi Blic.rs.

Još otkad su počeli radovi na ulici pored, gotovo sav promet se preusmjerio na ulicu koja prema tamošnjim stanovnicima nije predviđena za tolike količine prometa automobila i kamiona.

Čovjek koji je odlučio tome doskočiti je Milorad koji je za tamošnju televiziju rekao kako je bio zabrinut za vlastitu djecu i njihovu sigurnost.

- Ljudi ovdje voze 100 kilometara na sat i to traje već dvije godine -  jada se Milorad.

Dodao je i da previše kamiona prolazi koji uništavaju cestu i stvaraju nesigurnost za ljude koji tamo žive.

Susjedi su pak različitih mišljenja o ovom nesvakidašnjoj akciji. Jedni hvale, a drugi ipak misle da se ne može samo tako postavljati ležeće policajce.

Iako su se građani već javljali općini za navedene probleme oni mole za strpljenje dok se ulica pokraj ne popravi do kraja.

Sukobio se s policajcem i ugrizao ga za ruku

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije