Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postavljene kamere

Pogledajte uživo kako se skija na sljemenskom Crvenom spustu

Sljeme, skijanje
screenshot/zagreb.hr
01.03.2013.
u 15:37

Postavljanjem kamera građanima je omogućeno da provjere kakvi su uvjeti na Crvenom spustu prije nego se upute na skijanje

Postavljene su tri kamere na Crvenom spustu kako bi Zagrepčani i gosti Zagreba mogli direktno provjeriti vrijeme i uvjete na Crvenom spustu prije nego što se odluče zaputiti na zagrebačku goru na uživanje u zimskim radostima, objavio je Milan Bandić na svojoj Facebook-stranici. Skijanje putem tri kamere možete uživo pratiti na stranicama Grada

Dodajmo da će staza Crvenog spusta biti zatvorena za sve korisnike zbog održavanja Prvenstva Hrvatske u ponedjeljak 4. ožujka od 8 do 15 sati te u utorak 5. ožujka, od 8 do 13 sati.

Rekreativno skijanje moguće je na svim ostalim stazama – Bijela livada, Zeleni, Plavi i Bijeli spust.

>>Sljeme - Skijališta godišnje stoje 7 milijuna kuna

Komentara 2

OV
ovoje77
20:09 01.03.2013.

Razumijem za ove dvije kamere koje pokazuju staze, međutim treća kamera pokazuje ljude izbliza što je po mom mišljenju narušavanje privatnosti.

MK
MKGRA
20:46 01.03.2013.

ma to su postavili da se ko nebi krivo parkirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije