Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Pogledajte spot u kojem Bandić kuha i apelira na odvajanje otpada

Bandić čisti
Foto: Youtube Screenshot
1/3
28.05.2014.
u 09:30

Ovim spotom gradonačelnik će nakon dugo godina nastaviti kampanju čiji zaštitni znak bio glumac Đuro Utješanović čuvenom rečenicom 'I to je to'

Stavi pravu stvar na pravo mjesto kampanja je koju provode Grad Zagreb, Zagrebački centar za gospodarenje otpadom i Zagrebački holding, a glavna zvijezda je gradonačelnik Milan Bandić. U spotu koji se već počeo vrtiti medijima gradonačelnik u kuhinji priprema Ajngemahtec, a potom razvrstava sve otpatke u posebne kante.

Ovim spotom gradonačelnik će nakon dugo godina nastaviti kampanju poznatu po sloganu I to je to - ZGO.

Inače, gradonačelnik je ranije kazao da već dugo godina otpad zasebno odvaja i da mu je puna kuhinja raznih kanti za sve vrste otpada, a taj primjer od 1.srpnja morati će slijediti i drugi građani. Naime, od tada će se u Zagrebu otpad razvrstavati u kante za biootpad i ostali otpad koje će imati svaka zgrada ili kuća dok će kante za papir, staklo, plastiku, baterije i ostalo biti na zajedničkim zelenim otocima koje će dijeliti stanovnici ulice ili više ulica.

Cilj započete kampanje je informirati građane o važnosti odvojenog sakupljanja otpada u gradu Zagrebu i potaknuti ih na jači osobni doprinos u odvajanju otpada.

Više o kampanji, razvrstavanju i vrstama otpada potražite na stranici Stavi pravu stvar na pravo mjesto

M. Bandić: Stavi pravu stvar na pravo mjesto

Komentara 10

Avatar liquidsky
liquidsky
11:58 28.05.2014.

Sve ovo znači da će po cijelom gradu, ispred svake zgrade biti "zeleni otoci". Tisuće kanti za smeće po javnim površinama, nogostupima i ostalim pogodnim mjestima. Bit će to lijep prizor, pogotovo kad klinci i zahebancije počnu šutirati i prevrtati te kante, potpaljivati ih, oni koji kopaju po smeću razvaljivati i prosipati smeće oko njih itd. Ljeti će ti otoci smrdjeti do neba. Zagreb će, bez sumnje, pod vodstvom Milana Bandića biti još ljepši grad.

DU
Deleted user
10:09 28.05.2014.

Dali može proći koji Većernji list bez Milovana Bandoljerosa!??????? To, koda su njegove novine.

DU
Deleted user
09:43 28.05.2014.

Kaj ste vi pretplaćeni na Bandića. Nemamo li dosta problema I bez tog .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije