Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

U stanu uzgajao marihuanu, a našli mu i amfetamine, MDMA...

Foto: PU zagrebačka
1/8
08.03.2021.
u 13:19

Oduzet mu je i novac za koji policija sumnja da potječe od preprodaje droge, no nisu priopćili o koliko je novca riječ

Zbog zloporabe droge kazneno je  prijavljen 33-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je u točno neutvrđenom vremenskom periodu  u stanu na području Vrapča sadio marihuanu. Nakon što bi marihuana sazrela, on ju je sušio, prerađivao, vagao i tako pripremao za daljnju preprodaju.

Sumnjiči ga se i da je na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao i veće količine amfetamina, MDMA,  psilocibina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu da bi tako pripremljenu drogu preprodavao. Pretragom njegovog stana policija je našla ukupno 149 grama amfetamina pakiranog u dva različita paketa, 161 tableta MDMA pakirane u dva različita paketa, 316 grama marihuane pakirane u 15 različitih paketa, 44 grama psilocibin pakiranog u dva različita paketa, 12 komada sadnica marihuane, dvije digitalne vage i predmeti za pakiranje droge. Oduzet mu je i novac za koji policija sumnja da potječe od preprodaje droge, no nisu priopćili o koliko je novca riječ. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar SMECHAR
SMECHAR
05:22 11.03.2021.

Meni ovo više izgleda kao sve za osobnu uporabu a ne prodaju...

MX
Mister X
10:09 09.03.2021.

Jedna budaletina-pokvarena pijana se sjetio i to prije nekih 100 godina da zabrani tu Bio biljku ljudima i eto odmah su svi prihvatili jel dolazi iz Amerike sada susretni kad nekoga uhvate da si to uzgaja . ja mogu dokazatiazati oko milijun % da je proizvodnja i prodaja oružja daaaallleeeekooo opasnija i štetnija po zdravlje onih koji to kupuju ali što je najgore i onih koji to ne kupe pa i onih koji nemaji blage veze niti bilo kakve krivice zbog zlih proizvođaća i preprodavača i prodavača ... koliko znam takve se ne progoni niti je zakonom i nije nigdje to zabranjeno- iako je dokazano dto ubija bebe i najmanju djecu. Koji tebe boli jku*ac ako ja sebi pravim ćaj od koprive ili šipka ili neke druge bio uzgojene biljke :?I to što je njgore Popsebno su opaki i kažanjavaju u "demonkraciji tobože slobodi pod nadzornim kamerama i iiiii ragistracijama slobodnu " rjau na zemlji kažnjavaju kao da su sotone i progone te ljude . Cigarete i Alkohol verelo prodaju i super kasirju za neštetno oružje Koji u odnosu na oružje kemiju i brojne otrove koje dsju u poticaj štete ljudima pa čak i uništenju zemlje i prirode .... neka misli tko šta hoće . Po meni ako je proizvođača kriv -onda su to tvornice oružja ako ne onda prodavač i kupac ili gle ovo neprijatelj ..Tko je kome neprijatelj zna se svi zavisi na kojij si strani . Zašto da ja mislim ono što drugi hoče ili kao naivčine su sretni sa tim da vjeruju u to što drugi vjeruju u Alaha .... ili vječna lovišta na mjesecu .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije