Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.000 kuna

Uhićen maloljetni diler iz Zadra (17), imao je travu, hašiš i novac od preprodaje droge

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
05.03.2021.
u 10:06

Prema maloljetniku se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim hrvatskim državljaninom u dobi od 17 godina kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeto oko 4,24  grama hašiša u pojedinačnim pakiranjima, oko 9,6 grama marihuane te novčani iznos od 1.980,00 kuna za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Prema maloljetniku se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:19 05.03.2021.

Svaka čast, Hrvatska je danas puno sigurnije mjesto! Kakav ulov od 14g!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije